loading.gif
mobile-banner-bg

AK Kadrolardan “Sevgi, Barış, Hoşgörü” Mesajı

...
28 Nisan 2011 - Perşembe

İstanbul Ak Parti 2. Bölge milletvekili adaylarının Eyüp ilçesindeki sevgi yürüyüşleri devam ediyor…

 

AK Kadrolardan “Sevgi, Barış, Hoşgörü”  Mesajı  

 

·      “Eyüp’te Vizyon Projelerin Temeli Mayısta Atılıyor…”  

 

 

 

·      “Dev Eğlence Parkı…. Nikah Sarayı-Kültür Merkezi… Yeni Belediye Binası…”

 

 

İstanbul Ak Parti 2. Bölge milletvekili adaylarının Eyüp ilçesindeki sevgi yürüyüşleri devam ediyor… Milletvekili adayları İbrahim Yiğit ve Erol Günay, AK Parti Eyüp Teşkilatı Başkanı Seçkin Turan ve partililerle birlikte bugün (28 Nisan Perşembe) Güzeltepe Mahallesi’ni ziyaret etti.

 

Pazarda, çarşıda, sokaklarda vatandaşlarla sohbet eden, onların dilek ve şikayetlerini dinleyen İbrahim Yiğit ve Erol Günay, bölgedeki spor kulübüne de uğradı…

 

Güzeltepelilere karanfiller dağıtan AK partililer “Sevgi, barış, hoşgörü” duygularıyla millete hizmet için geceli gündüzlü çalışmaya devam edecekleri mesajları verdiler.  

 

AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayları Erol Günay ve İbrahim Yiğit, Mayıs ayı içerisinde ilçenin ekonomik ve sosyal kalkınmasında önemli rol oynayacak vizyon projelerin temellerinin atılacağını söyledi.  

 

Erol Günay, “Haliç kıyısındaki Nikah Sarayı-Kültür Merkezi, Yeni Belediye Hizmet Binası ve sadece İstanbul’un, Türkiye’nin değil Avrupa’nın en büyük projelerinden Dev Eğlence Parkı’nın temelleri Mayıs ayında atılıyor. Bu projelerle Eyüp gerçekten farklı bir konuma gelecek… Binlerce kişiye istihdam imkanı sağlanacak… Ekonomi canlanacak, sosyal-kültürel yaşam hareketlenecek… İslam aleminin en önemli merkezi Eyüp bütün bu projelerle çok daha fazla turistin ziyaret ettiği bir çekim merkezi haline gelecek” dedi.