loading.gif
mobile-banner-bg

AK Parti Eyüp İlçe Teşkilatı Kadın Kolları’ndan “Annelere Özel” Anlamlı Organizasyon…

...
05 Mayıs 2011 - Perşembe

“Hanımlar Gece Gündüz Çalışsın… İstikrar Sürsün Türkiye Büyüsün…” “AK Partili Kadınların Başarısı, İncelenmesi Gereken Sosyolojik Bir Olgudur…”

Ak Parti Eyüp İlçe Teşkilatı Kadın Kolları, bugün Eyüp’te “Annelere özel” anlamlı bir organizasyona imza attı…

AK Parti Eyüp İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Betül Kervancı’nın evsahipliğinde gerçekleşen organizasyona,  AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Ayşe Nur Bahçekapılı, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Eyüp Belediye Başkan Yardımcısı Şengül Kocabaş ve AK partili Eyüplü hanımlar katıldı.

Rami Bir Nefes Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen organizasyonda Anneler Günü’nün anlam ve önemini vurgulayan  şiirler okundu, konuşmalar yapıldı… AK Parti Eyüp İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Betül Kervancı yaptığı konuşmada tüm hanımların Anneler Gününü kutladı. Kervancı, “Sizler hem evlatlarınız, hem eşleriniz hem de vatan için çalışan fedakar , cefakar çok değerli sevgili hanımlar… Sizlerin desteği çok önemli… Sizler gece gündüz çalışmalarınızı sürdürün ki istikrar sürsün, Türkiye büyüsün” dedi.

İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı ve AK Parti Grup Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı da yaptığı konuşmada Eyüplü hanımların Anneler Günü’nü kutlayarak şunları söyledi:”Kadınlar hayatın her alanında varlar ve olmalılar… Biz beraber yürüyerek çıktık bu yola 8.5 yıl önce… Ancak o zamanda bu çalışmalarımızın meyvelerini toplamıştık bugün de… 2007’de yüzde 47’lik sonuçta siz değerli hanımlarımızın emeğinin olduğuna bizler şahit olduk. Çalmadık kapı bırakmadınız… Gecenizi gündüzünüze kattınız. 2010 seçimlerinde de yine aynı çalışmayı sergiliyorsunuz. AK Parti Kadın Kolları’nın bu başarısı incelenmesi gereken bir sosyolojik olgudur. Zaten dünya çapında araştırmalar yapan uzmanlar incelediler bu konuyu… Erkeklerin arkasındaki sizler olmasanız bu sessiz çoğunluğun gücü olmasa gerçekten büyük sıkıntılar yaşanır. Tarih isimsiz kahramanların yaptıklarıyla yazılmıştır… Analar ağlamasın… Bir annenin dili yoktur, ideolojisi yoktur… O bir anadır… Analarımızın gözyaşı bizim için bir sorundur. Bu önemli yolda, yürüyüşümüzde inancımızdan, heyecanımızdan hiçbir şey kaybetmeden yolumuza devam edeceğiz. Bütün annelerin Anneler Günü’nü kutlar, sevgi ve şükranlarımı sunarım…”