loading.gif
mobile-banner-bg

AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayları Eyüp Sultan’da Buluştu…

...
20 Nisan 2011 - Çarşamba

AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayları Eyüp Sultan’da Buluştu…

 

AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayları Eyüp Sultan’da Buluştu…

 
Geçtiğimiz hafta 2011 seçimleri için milletvekili adaylarını açıklayan siyasi partilerde yoğunluk devam ederken, AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayları bugün Eyüp Sultan’da biraraya geldi…

 Sabah namazını İslam aleminin dünyadaki en mukaddes mekanlarından Eyüp Sultan Camii’nde kılan milletvekili adayları, ardından Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu’nun  ev sahipliğinde bir kahvaltıda buluştu.

 AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu , AK Parti Eyüp İlçe Teşkilatı Başkanı Seçkin Turan ve AK Parti İstanbul 2. Bölge  milletvekili adaylarının katıldığı kahvaltıda, Eyüp’te gözlenen gelişim ve değişim, seçim çalışmaları konuşuldu… Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, “seçim startı öncesi Eyüp Sultan Hazretleri’nin manevi huzurunda dua ederek çalışmalara başlayacak tüm milletvekili adaylarımıza başarılar diliyorum”  dedi.

Eyüp’ün sadece ülkemizin değil, tüm İslam dünyasının en mukaddes mekanlarından biri olduğunu belirten İsmail Kavuncu, şunları söyledi:

“Hepimizin zaman zaman gelip dua ettiğimiz, hayırlar dilediğimiz, hayatımızda manevi desteğini her zaman hissettiğimiz Eyüp Sultan Hazretleri’nin huzurunda sizlerle buluşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz..

 Sizler, milletimize hizmet noktasında büyük bir maratona hazırlanıyorsunuz… Böyle güzel bir yolculukta hayır dualarımız sizlerle birlikte olacak. Önümüzdeki günlerde çalışmalarınızda hep beraber projelerde bir araya geleceğiz… “

 Ak Parti Eyüp Teşkilatı Başkanı Seçkin Turan ise Eyüp’ün yüzyıllardır Türk ve İslam dünyasında çok önemli bir yer olduğuna değindi… Osmanlı döneminde padişahların göreve başlamadan Eyüp’te Cülus Yolu’nda kılıç kuşanma merasimleri düzenlediklerini ifade eden Turan “Eyüp Belediye Başkanımız İsmail Kavuncu’ya çok teşekkür ediyoruz…  Eyüp Sultan Hazretlerine misafir olan insanlara hizmet etmek bizim için büyük bir şereftir” dedi.