loading.gif
mobile-banner-bg

Defterdar’da Sorunları Dinlediler…

...
07 Mayıs 2011 - Cumartesi

“AK Kadrolar, Bugünü, Yarını Değil 2023’ü Planlamaktadır…”


Ak Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayları, İstanbul’un incisi Eyüp’te vatandaşları ziyaret etmeye, onların dilek ve şikayetlerini dinlemeye devam ediyor.

Adayların 6 Mayıs Cuma günkü durağı Defterdar Mahallesi’ydi… AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayları Dr. İsmail Safi  ve Hüseyin Eroğlu, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Seçkin Turan’la birlikte Defterdar Mahallesi’ne misafir oldu… Mahallede esnafları dolaşan, onların dilek ve şikayetlerini dinleyen milletvekili adayları ardından Eyüp Feshane’deki Eyüp Rizeliler Derneği’nin “Rizeliler Günü”  etkinliğine katıldı… İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu’nun da katıldığı etkinlikte Rizelilerin gelenek ve görenekleri, kültürleri, folkloru stantlara yansımıştı.

Milletvekili Adayı Safi ve Eroğlu, daha sonra Defterdar Mahallesi sokaklarında gezerek mahalle sakinleriyle sohbet etti… Elektrik, telefon kabloları yeraltına alınan alt ve üst yapı çalışmaları tamamlanan, pırıl pırıl sokaklarıyla dikkat çeken Defterdar Mahallesi’ndeki belediye hizmetlerinin başarıyla gerçekleştirildiğini vurgulayan adaylar, AK Parti iktidarı döneminde yerel yönetimlerin başarısının üst düzeyde olduğunu ifade ettiler… Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da Belediye Başkanlığı döneminde son derece başarılı projelere imza attığını kaydeden adaylar, “AK Parti belediyelerinde yapılan çalışmaları gözlemliyorsunuz… Sabah beşten gece yarılarına kadar vatandaşları hizmet için çalışan belediye başkanlarımız, halkımızın sesini demokratik ortamlarda duyuran onların haklarını hem merkezi hükümet, hem de büyükşehir belediyesinde arayan ve sorunlara çözümler bulan arkadaşlarımızdır… AK kadrolar bugünü yarını değil, 2023 yılını planlamaktadır… “ dedi..

AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayları İsmail Safi ve Hüseyin Eroğlu, vatandaşlara en kısa zamanda tekrar ziyaret ederek,sorunlarının çözülüp çözülmediğini kontrol edeceğini bildiren vekil adaylarına teşekkür ettiler.