loading.gif
mobile-banner-bg

Eyüp’te Şehit Ailelerine Plaket…

...
26 Nisan 2011 - Salı

AK Parti Eyüp İlçe Teşkilatı Kadın Kolları bugün (26 Nisan Salı) anlamlı bir organizasyona imza attı…

Eyüp’te Şehit Ailelerine Plaket…
 
AK Parti Eyüp İlçe Teşkilatı Kadın Kolları bugün (26 Nisan Salı) anlamlı bir organizasyona imza attı… Eyüplü şehitlerimizin aileleri, Eyüp Belediyesi Ensari Konağı’nda bir yemekte buluştu…   Yemeğe, Ak Parti İstanbul 2. bölge milletvekili adayları Şirin Ünal, Sevim Savaşer, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Ak Parti Eyüp Teşkilatı Başkanı Seçkin Turan,  Şehit Aileleri Derneği Eyüp Şubesi Başkanı Mehmet Güner ve şehit ailelerinin yakınları katıldı.
 
Yemekte bir konuşma yapan Ünal ve Savaşır, “Ak Parti Eyüp Kadın Kolları’na bu organizasyon nedeniyle “ teşekkür etti.
 
İslam aleminin en mukaddes mekanlarından Eyüp’teki şehit aileleriyle buluşmanın kendisi için onur olduğunu kaydeden Sevim Savaşer, “Sizler bize şehitlerimizin emanetlerisiniz… Bizim baş tacımızsınız… Sorunlarınız, şikayetleriniz varsa lütfen söyleyin… Elimizdeki tüm imkanları sizler için seferber ederiz… “ dedi.
 
Yemekte, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayları Şirin Ünal, Sevim Savaşer, AK Parti Eyüp İlçe Teşkilatı Başkanı Seçkin Turan ve AK Parti Eyüp İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Betül Kervancı şehit ailelerine plaket ve hediyeler takdim etti. Bir şehidimizin kızının okuduğu duygusal şiir büyük alkış aldı.